Bravo Girl! - Girl! 2012!

Reklama

Fórum/Bravogirl! 2012

Girl! 2012!

Co tě na téhle soutěži láká ze všeho nejvíc?

Co vy na to?

Pro přidávání komentářů se musíš přihlásit.
  • Mers

Mers, 15

10. 5. 2012 19:59

Ahoj, taky jsem ve finálové 12 :) Holky vás 2 jak jste tu psaly fb, tak jsem si vás přidala.. :P Snad to nevadí :)) Jinak já se na fb jmenuje - Markéta Janáčková :)

• Katka513

Katka513, 16

2. 5. 2012 10:47

Vy, co jste ve 12: být váma, tak se moc neraduju. Taky jsem byla hrozně nadšená, ale pak přišlo ještě větší zklamání. Czechoslovak ag. nebyla schopna mi za celý rok zajistit ani blbé fototesty, abych měla nějaké portfolio. Ztratila jsem díky nim spoustu času, jelikož jsem nemohla dělat skoro žádnou jinou práci.

• Katka513

Katka513, 16

2. 5. 2012 10:48

Soutěž bravogirl mi víceméně nic nedala, maximálně fajn zážitky ze soustředění a finále. Teď už jen potřebuju 2cm navíc a pak snad směr Elite.... jen chci naznačit, že vás, které jste ve finále, může čekat mnohem lepší budoucnost, než kterou dostanete díky této soutěži. Každopádně vám všem držím palce a přeju vám, ať se ve světě modelingu co nejlépe uchytíte. :))

• Peabody

Peabody, 15

2. 5. 2012 19:26

Katka presne to isté by som napísala =) úplne si to vystihla =) bola to strata času no už len kvôli tomu sústredeniu a finále to nelutujem =)

• AnnaKaderavkova

AnnaKaderavkova, 14

23. 4. 2012 11:25

Ahoj, můžu se zeptat, to jako bylo více castingů po republice? Já byla na tom v Praze v Tazanis a tam totiž vybrali pouze 3finalistky. Tak nevíte někdo kde všude ty castingy byli? Jsem v té finálové trojce a zatím mi na email taky nic nedorazilo ...

• Kláry

Kláry, 18

23. 4. 2012 13:54

Jen v Praze.

Celá diskuze »

Reklama

Reklama

Komentíky

Předchozí

Další